Over mij

Mijn naam is Arne de Vos en eigenaar van AdCon Online Marketing.

Geschiedenis AdCon

Ik heb AdCon opgericht in 1994 tijdens mijn studie aan de Haagse Hogeschool. Tussen 1994 en 1996 maakte ik voor diverse bedrijven voornamelijk leden administratie systemen. Vanaf 1995 begon ik mij te verdiepen in internet en was gelijk super enthousiast over de toepassingen en de mogelijkheden. Ik ben toen begonnen met de bouw van websites voor discotheken en kleine bedrijven. Ik heb na mijn studie eerst voor diverse werkgevers gewerkt waarbij ik in de avonduren werkte aan internet gerelateerde projecten. Het enthousiasme voor internet toepassingen is gebleven en nog steeds ben ik zowel professioneel als ook in mijn vrije tijd bezig met internet.

Online uitgever

Naast het bouwen van digitale oplossingen- en bieden van online marketing diensten voor / aan klanten bezit ik zelf ook een aantal eigen websites. Deze bieden de mogelijkheid om klanten te helpen met de online promotie / SEO, maar gebruik ik ook voor reclame inkomsten. Een aantal van deze sites staan per categorie op de website XL publishers. Interesse om op één van deze sites te adverteren of een website over te nemen? Gebruik dan even het contact formulier op de XL-Publishers website.

Overleg

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen, nieuwe ideeën en voor een goed gesprek. Zin in een gesprek? Brainstormen? Neem dan even contact met mij op, via e-mail / telefoon of linkedin.

Telefoon: 015 – 361 80 61
E-mail: info@adcon.nl
LinkedIn profiel: www.linkedin.com/in/arnedevos
Twitter: @arnedevos

Werkgebied: veel klanten zitten in Den Haag, Rijswijk, Nootdorp, Leidschenveen en Zoetermeer. Adviseren / brainstormen / oplossingen uitwerken doe je toch het liefst persoonlijk en zodoende richt ik mij op Den Haag en omgeving.